Wie zijn wij?


Wayne Verheuvel

Ik ben geboren op 19 april 1989 te Utrecht. Ik train al vanaf 1996 Kyokushin karate. Ben vanaf mijn zevende jaar al actief in de karatesport en had al gauw de droom om later een eigen karateschool te gaan open. Na mijn HAVO diploma ben ik afgestudeerd op de Haagse Hogeschool als 1e graad docent lichamelijke opvoeding.

Op het ogenblik ben ik werkzaam in Amsterdam als sportinstructeur bij de overheid. Daarnaast heb ik zeven jaar lang topsport bedreven in het nationale karate team kumite van de Karate Do Bond (KBN) en ben ik meervoudig Nederlands kampioen Kyokushinkai karate. Inmiddels heb ik het niveau van 3e dan gehaald en wil mijn vaardigheid graag overbrengen naar anderen.

Mijn visie op karate- en weerbaarheidstrainingen is dat het in een plezierige- en leerzame (veilige) omgeving gebeurd.

Mai Geri Danny Kalkhoven Mawashi Geri Wayne Verheuvel Mawashi Geri Danny Kalkhoven

Danny Kalkhoven

Mijn naam is Danny Kalkhoven, ik ben geboren op 30 september 1972. Vanaf mijn 10e jaar beoefen ik het karate. Ik heb van mijn 10e t/m mijn 15e jaar les gehad in de stijl Wado Ryu en vervolgens ben ik overgestapt naar het Kyokushin karate.

Deze stijl heeft mij gepakt, omdat je door eenvoudige handelingen instaat bent jezelf te verdedigen. In mijn jeugd heb ik veel wedstrijdervaring opgedaan, vanaf mijn 18e jaar heb ik geassisteerd in het lesgeven. Daarna ben ik zelf les gaan geven. Ik heb in deze periode ook de eerste 2 stappen genomen om leraar te worden. Ik heb de eerste 2 fases van de lerarenopleiding gevolgd en dit stelt mij in staat om zelfstandig les te geven.

Ik vind het erg leuk om les te geven aan diverse doelgroepen: kinderen, volwassenen, oudere volwassenen. Karate geeft mij positieve energie. Het is mooi om te zien dat degene die karate beoefend meer weerbaar wordt en zelfverzekerder kan worden. Dit maakt het een uitdaging om mensen te motiveren karate te beoefenen. Er zijn diverse redenen om karate te beoefenen, maar de belangrijkste reden wat mij betreft is dat je er plezier in hebt.

Ik wil je dan ook uitnodigen om bij ons karate te komen DOEN en Beleven.

Wil je een proefles meedoen of lijkt het je een keertje leuk om bij ons te komen trainen? Dat kan!
Stuur een e-mail naar: sportschoolyuzyo@gmail.com