Nieuws

3-7-2019 | Ouder / Kind training

Beste karateka's,

Zo aan het einde van het Karate seizoen is er weer een Ouder / Kind training. Waarbij ouders samen met hun kinderen Karateles krijgen. Doe je mee?!

Sportieve groet,
Danny & Wayne13-1-2019 |
Sportschool Yuzyo in 2019

Beste karateka's,

Het nieuwe jaar is gestart en we hebben er veel zin in! De lestijden voor de jeugd op vrijdag wijzigt vanaf 1 februari. Danny of Wayne zal dit ook tijdens de lessen melden. De nieuwe lestijden zijn 18:00 tot 19:00 en 19:00 en 20:00. Alle lessen beginnen dus een kwartier eerder!
De tarieven gaan per 1 maart een klein beetje omhoog. Dit is voor iedereen gelijkgesteld aan 2,50 per kwartaal.
Tot slot, de agenda is bijgewerkt tot aan de zomervakantie!

Sportieve groet,
Danny & Wayne


14-3-2018 |
Sportschool Yuzyo gesloten i.v.m de verkiezingen

Beste karateka's,

Op 21 maart 2018 zijn wij gesloten vanwege de verkiezingen. De sporthal wordt dan gebruikt als stemlokaal.


10-8-2016 |
Karate staat op de lijst met sporten tijdens de Olympische Spelen in Tokyo 2020

Beste karateka's,

Na jaren van hard werken is het dan toch gelukt. Karate is officieel een Olympische sport!
En om het allemaal nog mooier te maken, de Olympische spelen zijn in 2020 ook nog in Tokyo, Japan. De plek waar Kyokushin Kai karate een van zijn grootste en oudste dojo's heeft staan. Het belooft een mooie aanloop te worden naar de Olympische Spelen en wie weet kunnen wij daar als sportschool over een aantal jaar onze steen aan bijdragen

Dag van het Karate op 18 september
Iedereen is welkom om deel te nemen aan diverse workshops tijdens de Dag van het Karate. In de ochtend is er, inmiddels traditiegetrouw, gelegenheid tot het volgen van open trainingen door diverse stijlgroepen. In de middag kunnen verschillende workshops worden gevolgd. Deelname is vanaf 14 jaar.

Houd zowel onze website als onze onze Facebook pagina goed in de gaten voor meer nieuws. In de loop van de weken wordt het programma door de KBN bekend gemaakt en dat zullen wij dan ook met jullie delen.

Agenda
De agenda is weer volledig bijgewerkt en binnekort volgt er meer informatie over de aankomende Kyuexamens.

Sportieve groet,
Danny & Wayne

7-6-2016 | Yuzyo's katateam wint 1e prijs!

Beste karateka's,

Het katateam De Panda's (Charlotte, Luna en Melissa) is tijdens het Vanentoernooi 1e geworden! Lees het volledige artikel op VARnws.nl

Sportieve groet,
Danny & Wayne


26-04-2016 |
Agenda update

Beste karateka's,

De agenda is weer geupdatet! Op Koningsdag en Pinksteren zijn wij gesloten.

Binnenkort zullen we meer agendapunten toevoegen.

De foto's van de examens afgelopen april zullen we ook spoedig plaatsen op de website. Wil je ze nu al zien, bezoek dan onze Facebook pagina.

Sportieve groet,
Danny & Wayne


19-01-2016 |
Sportschool Yuzyo uitgeroepen tot Breedte Sportschool 2015!

Beste karateka's,

Onze Karate sportschool is uitgeroepen tot (Breedte) Sportclub van het jaar 2015 bij de Karate-do bond Nederland. De reden is onder andere de vele aanmeldingen van onze leden bij de KBN. Een andere motivatie was Dolapo Adegoke die afgelopen jaar tijdens het “bijzonder” danexamen haar zwarte band heeft gehaald. Wij willen ook onze oude Sensei Henk Kelfkens bedanken, hij heeft voordat Dolapo lid werd van sportschool Yuzyo een groot aantal jaren Dolapo getraind en voorbereid op haar zwarte band examen.

Ons doel is om een karateschool te hebben waar iedereen die aan Karate wil doen welkom is en dat maakt het voor ons extra mooi dat we gekozen zijn tot (Breedte) Sportclub 2015. Sportschool Yuzyo is super trots op de oorkonde en wil alle karateka’s en vrijwilligers bedanken voor hun positieve inzet op onze school. Daarnaast willen wij de KBN bedanken voor de oorkonde en het vertrouwen.

Vanencompetitie met Kata en Kumite winnaars

Sportieve groet,
Danny & Wayne


13-01-2016 |
Sportschool Yuzyo succesvol op Vanentoernooi!

Afgelopen zaterdag heeft sportschool Yuzyo deelgenomen aan de karate vanencompetitie. Zowel bij het kata als kumite hebben diverse jeugdkarateka's een goede prestatie geleverd. Het toernooi was perfect georganiseerd door sportschool v.d. Hoofdakker in Harderwijk.

Door het enthousiasme van vele vrijwilligers was het een geslaagd en sportief toernooi, waar deelnemers met respect voor elkaar bezig zijn geweest. Sportschool Yuzyo heeft met zijn dertien deelnemers een mooie prestatie neergezet en kijkt uit naar het volgende toernooi. Het succes is ook in de krant te lezen!

Vanencompetitie met Kata en Kumite winnaars

Sportieve groet,
Danny & Wayne


02-12-2015 |
In de krant! Sportschool Yuzyo en de bandexamens

Afgelopen 21 november zijn de bandexamens weer geweest bij Karate Sportschool Yuzyo. Het was een drukke dag met ruim 40 examenkandidaten. Iedereen is geslaagd en sommige gingen zelfs weg met meer dan alleen een slip of band hoger! Naast de bandexamens waren er ook karate demonstraties van de examinatoren en werd de Karateka van het jaar bekend gemaakt!

Op de examendag zijn er ruim 750 foto's geschoten en zijn we druk bezig een kleine selectie te maken van de dag. Mocht uzelf in het bezit zijn van leuke filmpjes of foto's laat het Wayne of Danny weten of stuur een e-mail naar sportschoolyuzyo@gmail.com, dan zetten wij ze op onze Facebookpagina en/of website.

Sportschool Yuzyo heeft met de bandexamens zelfs de krant gehaald! Lees het artikel op www.varnws.nl

Sportieve groet,
Danny & Wayne


26-06-2015 |
KBN Dag van het Karate

Op zondag 6 september is het de KBN Dag van het Karate. Dit is voor de KBN de kick-off van het nieuwe karateseizoen. Alle karateka's vanaf 14 jaar mogen mee doen ongeacht hun kyu of dan graad. Deelname is voor KBN leden gratis op vertoon van hun KBN paspoort. Geen lid of paspoort vergeten dan kost deelname € 12,50.

Programma:
In de ochtend staan er open trainingen van diverse stijlplatformen op de planning. In de middag is er een gevarieerd aanbod met diverse workshops. Definitieve programma wordt nog bekend gemaakt.

Datum & locatie:
Zondag 6 september van 10:00-17:00 uur.
Sporthal De Sypel
Parkweg 3, Harderwijk

Aanmelden kan via Wayne of Danny, zodat we weten wie er mee gaan en meedoen!

Voor kinderen tot 14 jaar houdt de KBN een speciale Jeugdkaratedag op 1 november. Meer informatie hierover volgt nog.

Sportieve groet,
Danny & Wayne


08-06-2015 |
Examens zwarte band 1e dan

BREAKING NEWS Afgelopen weekend zijn de zwarte band examens gehouden vanuit de Karate Bond Nederland. Op zaterdag 16 mei heeft Dolapo Adegoke deelgenomen aan het "bijzonder" DAN examen. Voor Dolapo en ons was dit heel speciaal. Dolapo heeft een beperking ze is namelijk slechthorend en zeer slechtziend. Dit maakt het voor haar heel moeilijk om de diverse karatevormen aan te leren en uit te voeren. Zij heeft het bewijs geleverd dat doorzettingsvermogen ( 15 jaar training) en een positieve instelling uiteindelijk kunnen leiden tot het bereiken van je doelen. Door de begeleiding vanuit de karatebond en sportschool Yuzyo is Dolapo zaterdag geslaagd voor haar zwarte band examen. Zij heeft een uitzonderlijke prestatie verricht en we willen haar graag als voorbeeld stellen voor anderen die een beperking hebben. Wat een prestatie!!!!!!

Op zondag 17 mei hebben Fred Veenhof en Maarten de Soeten deelgenomen aan het reguliere zwarte band examen. Voor beide heren was het een intensieve weg om hun doelstellingen te bereiken. Fred en Maarten zijn beide 40 + ( leeftijd speelt dus geen rol!!!! ) en hebben voldaan aan de eisen die gesteld worden aan het examen. Ook zij hebben allebei hun zwarte band gehaald.

Sportschool Yuzyo wil ze feliciteren met hun bijzondere prestatie. Wil je zelf een keer een proefles volgen neem dan contact met ons op via sportschoolyuzyo@gmail.com.

Sportieve groet,
Danny & Wayne


01-03-2015 | Gymzaal A gesloten wegen Provinciale Staten verkiezingen

Op woensdag 18 maart vinden de verkiezingen voor de Provinciale Staten plaats. Zoals gebruikelijk zullen de gymzalen ingericht worden als stemlokaal. Hierdoor zal Gymzaal A, waar wij in trainen, niet gebruikt kunnen worden van dinsdag 17 maart t/m donderdag 19 maart. De lessen gaan daarom helaas niet door. Mochten jullie vragen hebben hierover dan horen wij dat graag.
Sportieve groet,
Danny & Wayne

5-11-2014 | Weerbaarheidstraining & examens!

Weerbaarheidstraining:
Op 25 oktober is Tjeerd weer gestart met het geven van weerbaarheidstrainingen. Na het succes van verleden jaar zat de les bij de jeugd weer snel vol. Het was een inspirerende sessie waarbij de kinderen veel plezier hadden. Bij de volwassenen was het onderwerp fysieke zelfverdediging. Dit sloot aan op de behoefte van de karateka's en was een dynamische training met veel praktijk voorbeelden. Hier zijn nog een paar plekken open in de volgende sessie. Wanneer je interesse hebt kun je een aanmelding doen via de mail voor de volgende training op 17 januari.

Examen
Op 22 november worden de examens voor de kyu graden gehouden. De examens starten om 13.00 uur en eindigen om 17.30 uur. Uiteraard mogen ouders, broertjes, zusjes, ooms en tantes, opa en oma komen kijken. Iedere deelnemer krijg een uitnodiging met daarin het tijdstip van het examen. Wij hebben er zin in!!!!!

Sportieve groet,
Danny & Wayne

13-07-2014 | Laatste les van het seizoen en meer!

Beste karateka’s op 18 juli is de laatste training van dit seizoen. We sluiten dan weer een prachtig sportief seizoen af. We zijn erg blij met de grote opkomst tijdens de trainingen zowel bij de volwassenen als bij de jeugd.

Bedankt hiervoor!

Het nieuwe seizoen start op 1 september en wij zien jullie graag weer verschijnen. Ook in het nieuwe seizoen zullen we jullie blijven uitdagen om te komen trainen. In september zijn er al een aantal activiteiten waaraan je deel kunt nemen. Check hiervoor de agenda. Op 21 september is er bijvoorbeeld de jeugd karatedag van de KBN. Erg leuk om aan deel te nemen. Deelnemen? Laat het ons dan weten voor of na de les of via e-mail!

Sportieve groet,
Danny & Wayne

08-04-2014 | Kyu examens en kind/ouder training!

Aanstaande zaterdag 12 april is het dan zover HET grote kyu graad examen! Het examen voor de jeugd begint om 13:00 uur en voor de volwassenen om 16:00 uur. Zorg dat je op tijd bent en klaar staat.

Op woensdag 16 en vrijdag 18 april is er weer kind/ouder training. Neem je ouders mee en laat ze zien waarom jij Karate zo tof vindt!

Sportieve groet,
Danny & Wayne

05-02-2014 | Succesvolle weerbarheidstraining!

Op zaterdag 01 februari 2014 is de 3e van een reeks weerbaarheidstrainingen afgerond. Tijdens de workshop verzorgt door Tjeerd Dijkstra is er getraind met realistische aanvallen. Actie en reactie stond als speerpunt op de agenda.

Zowel de jeugd als de volwassenen hebben het als leuk, leerzaam, dynamisch en soms ook wel spannend ervaren. Gezien het grote aantal deelnemers wordt er gekeken om een vervolg te geven aan de weerbaarheidstrainingen! Heb je vragen over je eigen weerbaarheid? Stel ons de vragen en wie weet behandelen we het tijdens een van onze karate lessen of organiseren we een seminar.

Sportieve groet,
Danny & Wayne

16-11-2013 |
Succesvolle weerbarheidstraining!

De weerbaarheidstraining deel 2 stond in het teken van samenwerking en dat trok voor zowel de jeugd als volwassenen volle zalen. Na de training was iedereen het er over eens dat samenwerken niet vanzelfsprekend is en dat je afspraken moet maken met elkaar. Dat geldt op het werk, maar ook als je in een situatie belandt waarin je moet samenwerken vanwege de drukte of vanwege geweld.

De volgende weerbaarheidstraining gaat over zelfverdediging in stressvolle situaties. Wederom geeft Tjeerd Dijkstra de zeer uitdagende en leerzame training.

De volgende weerbaarheidstraining staat gepland op 1 februari. Meer informatie over de weerbaarheidstraining volgt! Wil je je alvast aanmelden voor de training? Stuur dan een e-mail naar sportschoolyuzyo@gmail.com en vermeld hierin dat je mee wilt doen aan de weerbaarheidstraining deel 3!

Sportieve groet,
Danny & Wayne

14-10-2013 |
Weerbaarheidstraining, Karate workshop bij The Wall, Examen en Martial Arts week!

Weerbaarheidstraining

28 september is de eerste weerbaarheidstraining geweest voor de jeugd en volwassenen. Door de opkomst was het een groot succes. Door de professionele begeleiding van Tjeerd Dijkstra werd het een leuke en uitdagende training.

De volgende training zal plaatsvinden op zaterdag 16 november.

Aanvang jeugd: 09:00 uur tot 10:00 uur.
Aanvang volwassenen 10:00 uur tot 11:30 uur.

Wanneer je wilt deelnemen, meld je dan vandaag nog aan via sportschoolyuzyo@gmail.com

Workshop Karate The Wall
Op zaterdag 19 oktober om 15:30 uur en op woensdag 23 oktober om 10:30 vindt er een leuke karate workshop plaats in The Wall. Tsjakaa! Sportschool Yuzyo maakt van jou een echte karate kid! Vooraf aanmelden kan via EventArea@thewallutrecht.nl.

Kyu Graad Examens
Op 30 november zullen de Kyu graad examens voor de jeugd en volwassenen plaatsvinden.

Aanvang 13:00 uur tot 16:30 uur.

Twee weken voor het examen wordt er bekend gemaakt wie er kan deelnemen aan het kyu graad examen.

Martial Arts Week
Van 18 t/m 25 januari 2014 doen wij weer mee met de martial arts week! Als goede doel is War Child hieraan gekoppeld! Wil je hierover meer weten? Stuur dan een e-mail naar sportschoolyuzyo@gmail.com of vraag het tijdens de training.

Sportieve groet,
Danny & Wayne

10-10-2013 |
Weerbaarheidstraining seminar deel 2!

Weerbaarheidsseminar deel 2 staat gepland op 16 november! De jeugd les zat de vorige keer behoorlijk vol evenals de volwassenen les. Dus meld je snel aan via de e-mail of als je op de training bent!

Sportieve groet,
Danny & Wayne

18-09-2013 | Weerbaarheidstraining!

Op 28 september geeft Tjeerd Dijkstra een speciale weerbaarheidstraining voor jong en oud!
Deze speciale les staat in het teken van weerbaar zijn op straat. Wil je meer weten vraag het aan Sensei Danny of Wayne.
Je kunt ook natuurlijk bellen of e-mailen! Meld je nu aan voor de weerbaarheidstraining, zodat je zeker bent van deelname!
Je meldt jezelf aan door een e-mail te sturen: sportschoolyuzyo@gmail.com

Er wordt ook een speciale ochtendtraining in het park georganiseerd op 5 oktober! Aanmelden gaat ook via het bovenstaande e-mailadres.

Sportieve groet,
Danny & Wayne

17-07-2013 | Meer trainingsmogelijkheden!

Aan alle karateka's en ouders van Sportschool Yuzyo. We zijn heel blij met jullie deelname aan de karate lessen en het vertrouwen dat we van jullie krijgen. De laatste les van de volwassenen is op 15 juli en van de jeugd op 17 juli. Het nieuwe seizoen starten we met EXTRA lessen! Zowel voor de jeugd als voor de volwassenen geldt dat er nu 2x per week getraind kan worden! Er kan extra getraind worden voor de jeugd op vrijdagavond en voor de volwassenen op woensdagavond. De extra lessen kosten slechts € 2,- extra per les. Meer informatie? Ga naar de Lestijden/Kosten pagina van de website of stuur een e-mail naar sportschoolyuzyo@gmail.com.

Alvast een hele fijne zomervakantie toegewenst karateka's van Sportschool Yuyzo!

Sportieve groet,
Danny & Wayne

15-07-2013 |
Zomervakantie!

De zomervakantie staat weer voor de deur en at betekent dat ook Sportschool Yuzyo eventjes dicht gaat. Hebt u vragen dan kunt u deze natuurlijk altijd stellen via de e-mail of op Facebook. De sportschool is in ieder geval gesloten van 19 juli t/m 25 augustus. Dat betekent dat het nieuwe seizoen start op 26 augustus! En vergeet niet dat als je een nieuw lid introduceert bij Sportschool Yuzyo je een te gek Yuzyo T-Shirt krijgt!

Sportieve groet,
Danny & Wayne

23-04-2013 | Foto's!

Foto's van de karate examens en de kids lessen staan nu online! Neem snel een kijkje op de foto pagina.
Snel informatie ontvangen en reacties krijgen op uw vragen? U kunt ook naar de Facebookpagina van Sportschool Yuzyo.

Sportieve groet,
Danny & Wayne

30-03-2013 | Iedereen geslaagd!

De allereerste bandexamens zijn achter de rug en iedereen is geslaagd! Dat is voor ons heel fijn, maar ook voor alle karateka's. We hebben vele positieve reacties gekregen op de organisatie en we hebben vele karateka's zien stralen.
BInnenkort zullen we foto's op Facebook en de website plaatsen.
Hebt u foto's die u met ons wilt delen dan kunt u ze sturen naar sportschoolyuzyo@gmail.com

23-03-2013 |
Karate examens!

Spannende tijden zijn weer op komst voor de leden van Sportschool Yuzyo. Het bandexamen staat weer voor de deur.
De laatste puntjes worden op de i gezet en Wayne heeft 3 filmpjes online gezet om je te helpen het examen te halen.
De filmpjes zijn te bekijken op Facebook, of onder het kopje examenstof, maar daar dien je ook ingelogd te zijn via facebook.
Wij wensen iedereen die bandexamen gaat doen heel veel succes en de kijkers veel kijkplezier.

Bandexamens informatie!
Opening zaal en kleedkamers: 08.45 uur
Examen jeugd woensdagmiddag groep 1: 09.00 uur tot 09.50uur
Examen jeugd woensdagmiddag groep 2: 10.00 uur tot 10.50 uur
Examen volwassenen: 11.00 uur tot 11.45 uur

Sportieve groet,
Danny & Wayne

23-03-2013 | AllesKids

De lente is weer begonnen en dat betekend dat het tijd is voor Clinics!
Op 30 maart en 1 april (geen grapje ;)) vindt het evenement AllesKids plaats bij The Wall Leidsche Rijn.
Wij zijn hiervoor uitgenodigd en gaan voor AllesKids op beide dagen een karate clinic verzorgen van 14:00 tot 15:00.
Heb je zin om mee te doen of te kijken? Je bent van harte uitgenodigd!
Voor meer informatie AllesKids.nl

Sportieve groet,
Danny & Wayne


29-01-2013 | Update website

De website is weer helemaal up-to-date gemaakt door de toevoeging van "Examenstof" en foto's van de eerste les kids in 2013.
Mochten er vragen zijn dan kunt u bellen of mailen naar ons via onze contactpagina.

Sportieve groet,
Danny & Wayne


10-01-2013 | Martial Arts Week Utrecht

Sportschool Yuzyo doet mee aan de 1e Martial Arts Week Utrecht 2013! Iedereen is welkom op de normale lestijden.
De Martial Arts Week Utrecht is van 14 t/m 20 januari.

Martial Arts Week Utrecht Yuzyo

Sportieve groet,
Danny & Wayne

20-12-12 | Beste wensen voor 2013!

Wij wensen iedereen heerlijke kerstdagen en een gelukkig nieuwjaar.
De tarieven zijn gewijzigd per 31 december 2012, namelijk naar kwartaal ipv. per maand.
Daarnaast zijn we actief op Google+, dus heb je een Google+ account voeg ons toe en op deze manier houden we je op de hoogte van alle nieuwtjes over karate, yuzyo, sport & welzijn. Natuurlijk doen we dit ook op Facebook, Twitter en Hyves!

Sportieve groet,
Danny & Wayne

22-10-12 |
Eerste t-shirts zijn uitgedeeld!

De eerse t-shirts zijn uitgedeeld aan de kinderen die een vriendje of vriendinnetje mee hebben genomen.
Leuk om al die blije kids te zien met hun nieuwe t-shirt!
Mocht je dit nu lezen en wil je ook een t-shirt met Sportschool Yuzyo erop?
Kom naar de proefles en meld je aan!

Op Facebook zitten we nu op 96 Likes, gaat het ons lukken om de 100 voor 31-12-2012 te halen?
We zitten trouwens ook op Twitter en Hyves, dus wil je op de hoogte blijven van de activiteiten rondom Sportschool Yuzyo en karate meld je dan aan.
Facebook Twitter Hyves

Sportieve groet,
Danny & Wayne

22-10-12 |
Workshop kids bouwspeeltuin Albatros

Afgelopen weekend een workshop gedaan in bouwspeeltuin Albatros in Vleuten - De Meern
Alle kinderen hebben het naar hun zin gehad, voor ons dus een geslaagde dag!

Sportieve groet,
Danny & Wayne


05-09-12 | Eerste les kinderen

Wow, goede opkomst bij de kinderen!
Ze hebben het naar hun zin gehad en de ouders waren laaiend enthousiast.
Op naar de tweede les!

Sportieve groet,
Danny & Wayne


03-09-12 | Eerste les volwassenen een feit!

De kop is eraf! Goede opkomst voor de eerste les en iedereen ging bezweet de dojo uit.
De foto's van de eerste les zijn te vinden onder het kopje foto's.

Sportieve groet,
Danny & Wayne

26-08-12 | Braderie Vleuterweide

Afgelopen zaterdag stond Sportschool Yuzyo met een kraampje op de braderie in Vleuterweide.
We hebben weeer veel mensen enthousiast gemaakt om bij ons te komen trainen.
Het onderwerp "weerbaarheid kind" sprak veel ouders aan. Kortom een geslaagde dag voor Sportschool Yuzyo!

Sportieve groet,
Danny & Wayne

23-08-12 | Opening Sportschool Yuzyo

Eindelijk is het dan zover Sportschool Yuzyo opent zijn deuren op maandagavond 3 september.
Woensdagmiddag 5 september starten de lessen voor de kinderen.

Sportieve groet,
Danny & Wayne

23-06-12 | Inschrijven

Het is nu mogelijk om je in te schrijven!
Download het formulier en neem deze mee naar je eerste officiële les.
Adobe Reader

21-06-12 | De locatie
De exacte locatie is bepaald!

Sporthal Twaalfruiter
Kweektuinlaan 11
3452SR Vleuten


Grotere kaart weergeven

15-05-12 | De website is online!
De locatie is bepaald! Twaalfruiter in Vleuten.
Wij zijn in afwachting van de oplevering van de nieuwbouwlocatie.
De verwachting is dat de Twaalf Ruiteren locatie in september geopend wordt.
Het is mogelijk om je alvast aan te melden via sportschoolyuzyo@gmail.com.

Wil je meer informatie hebben dan kan je contact opnemen via sportschoolyuzyo@gmail.com.